Friday, December 24, 2010

Semoga Kebahagiaan Milik Kalian


Woman was made from the rib of man, She was not created from his head to top him, Nor form his feet to be stepped upon, She was made from his side to be close to him, From beneath his arm to be protected by him, Near his heart to be loved by him.

Dalam bulan ni jer, banyak betul aku update pasal kenduri kawen kan. Iyela, dah nama pun cuti sekolah, of course la ramai orang nak mendirikan rumah dan jugak tangga kan. klik [sini] dan [sini] untuk cerita kawen mengawen..hikhik.

Tadi menskodeng gambar kawen my ex-rumate masa di UMS. Sungguh gorgeous. semalam sempat chatting dengan dia kejap jer. Tu pun dia cakap nak melayan suami. ceitt..bikin jeless..tak pe ko idet, ko telah berjaya menaikkan hormon kegatalanku [*gedikss tahap maksimum]..By the way, Selamat Pengantin Baru buat Puan Noor Wahida bt Melawi aka idet dan En. Nazir Suleiman aka Najey. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Cepat-cepatla dapat baby yang kiut-miut. Boleh i pi cubit mencubit. hehe.

Pn idet ku sayang, kamek tak dapat pergi kenduri kendara kitak sebab kitak jauh sangat. Di Simunjan, Sarawak sinun. Kalau u buat majlis resepsi dekat PWTC ke, komfem i pergi menyebukkan diri..haha..Lama woo diorang ni couple, since masa diorang PLKN. Akhirnya ke jinjang pelamin jugak, alhamdulillah..

Jom mentengok gambar beliau yang sangat gorgeous. Sori najey, i mencurik di fesbuk u, takpe kan..haha


Macam pinang di belah dua kan..sama cantik, sama padan. Kenapa dua-dua orang ni nampak chubby yer??senang hati kut..hehe


caption kat FB najey: "tanda kasih kepada sang suami"..gumbiranya hati dia..


Kucupan tanda kasih dan sayang...^_^


Okey, ni baju kawen dia sebenar kut. Dia cakap, dia yang design sendiri. Cantik..cantik.. idet, memang nampak sangat ko suka color coklat kan..


Acara suap menyuap..kau suap aku, aku suap kau..oh lomantiknya..^_^


Pelamin yang superb gorges..mak suke nyahhhh


Gambar yang di bawah ni berpakaian jepun dan minangkabau [aku main hentam cakap jerr]. Cantik la, patutla dia cakap tak sempat nak buat outdoor photoshoot, posing baju berpasang-pasang. Pastu nak kena simpan tenaga untuk malam nanti pulak..tetttttttt



Cantik tak kawan i??cantik kan..cantik kan..hehe..Banyak kenangan di UMS dulu. rindu la pulak. waduh-waduh tetiba teringat masa menjadi students yang baik dan sopan-santun..haha..eh, bukan nakal dan pemalas ke??nanti aku cerita kenangan aku jadi students UMS pulak yer..^_^

8 comments:

soffya cik bulan said...

cantiknya...
eh bile lah nk mcm ni gak..
awak,tqvm dtg blog kite :)

aniji said...

waaa...cantik....

Rossnie said...

@soffya cik bulan: yezza..sgt cantik..insyaallah tak lambat ag tu cik pia.he

@aniji: yupsss..cantik sgt kan

hana said...

owh.idet dah kahwen...cantiknya!

Rossnie said...

@hana: a'a..kawen mggu lps..sgt2 cantik kan dia

AtiEnAbErn said...

rossnie :wah ,, bagai pinang di belah empat .. he3 .. cantik !=)

Rossnie said...

@ AtiEnAbErn: hikhik..pinang berbelah bahagi campur dan darab..cantik kan..

Ms. Sollehah Melawie said...

my sister lorh....nway..tq sis..^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails