Wednesday, December 1, 2010

Cintaku di IKEA



"Hujan bunga di Kuala Lumpur
kini sudah tiada masa
untuk mencari payung
berteduh kita bawah surat khabar
lalu terbaca berita kata
hujan ini tak akan reda"

Suke lirik lagu ni..suke jugak keayuan dan kesweetan penyanyi lagu ni..ana rafali..oh tetiba pulak kan
Hujan bunga di Kuala Lumpur..nak tukar jadi rabun mata di Kuala Lumpur boleh??

Weekend baru-baru ni pegi membulukan mata kat IKEA..OMG..rasa macam nak pegi sambar semua barang letak dalam troli..oit CR!! ko hingat ko tu kaya sangat ke???
sepanjang dalam IKEA tu..dalam hati,

"nak design rumah macam ni, nak beli perabot macam ni..nak ada benda-benda cantek macam ni..eric..datang la menghias RUMAH i supaya jadi cantek menawan..nak ala-ala modern plus klasik syle, hokey??"
DUSSSHHH....dah melampau nampak..sila jangan berangan lebih-lebih..tunggula berumah dan bertangga dulu

bersama enchik jodoh meronda-ronda di IKEA..waduhh..penat dong..penat tengok barang-barang yang bakal dibeli..hehe..tipu..penat tengok orang beli barang..kite
merabunkan mata jer..tipuuuuuu


saya suke suasana tempat ni..sangat-sangat romantik..arghhh..feveret color..hitam putih..balik keja kalau letih-letih..terus jer landing kat situ..fuhhh..tido sampai tak hingat dunia aku rasa..lagha-lagha..hikhik


suke bilik baby ni..paling memikat of course la lampu-lampu yang cantek tuu..anak-anakku..rajin-rajinlah study yer..umi dah hias bilik korang cantek punya..uppsss..terlebey sudah..


dinning set yang sangat memukau hati..kalau la dapat macam ni..terus berselera makan..tambah nasi berpinggan-pinggan..lepas tu bertambah temok berinchi-inchi..ahakzz..malam-malam tunggu enchik suami balik buat candle light dinner..oh..romantiknyaa...*sengal*


aku pun tak tau apa motif aku tangkap gambar ni..aksesori kat situ yang menarik kut..hikhik..layan jer la


kenapa aku rasa entry aku kali ni gediks jer..korang jangan cakap apa-apa, aku dah mengaku yer..hehe..takde la aku just rasa terpegun tengok barang-barang yang gorges lagi menawan di IKEA..actually cadangnya nak pegi shopping di THE CURVE..at last terlepas dekat IKEA..nampak sangat diguna-gunakan kan..tipuuuu...
Lepas pegi mencuci mata di IKEA terus pegi merewang-rewang dengan floormate masa di UMS dulu di ONE UTAMA..klik [sini] kalau nak lebih cerita..


sambung menyanyi lagu HUJAN BUNGA DI KUALA LUMPUR..lalalala~


7 comments:

ieda said...

salam dikkk
brg2 kat IKEA nie x der yg x memuaskan hati lah dikkk
semua cantik .. kalau ada duit sure nak beli punye :)

Rossnie said...

kak ieda: betul tu akak..semuanya cantek2..rabun mata duk di ikea tu..shari pun tak cukup..hikhik

Ain Zulaikha said...

hehehe.. semua cantik dan mahal pun cantik juga ya harga dia.. hehehe

hai, jom join kontest saya,

http://ainzulaikhas.blogspot.com/2010/11/contest-cerpen-sesedap-rasa.html

belum cuba belum tahu kan? :)

Indah Mulya said...

mmg cantekkkkk!

Solihin Zubir said...

perghhh.. chantek giler...
kalau lah sy kaya mcm org kaya.. hehe..

asfz lily said...

cantik..canti..sukaa ^_^

Tomato Gurl's Life said...

ikea best!!sonok cuci mat kat sana..huhu ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails