Friday, December 10, 2010

Pernah Dengar Lagu Cuppycake??


Korang pernah dengar tak lagu Cuppy cake yang comel tu..alolo..so kiuttt..Masa aku first time dengar lagu ni, terus teruja dan tertarik dengan suara budak comel tu. Aku try nyanyi guna lirik sendiri..haha..lawak seh..tah apa-apa jer aku hentam. Di bawah ni lirik sebenar lagu tu


"You're my Honeybunch, Sugarplum
Pumpy-umpy-umpkin, You're my Sweetie Pie
You're my Cuppycake, Gumdrop
Snoogums-Boogums, You're the Apple of my Eye
And I love you so and I want you to know
That I'll always be right here
And I love to sing sweet songs to you
Because you are so dear"


Di bawah ni video lagu cuppy cake yang dinyanyikan oleh seorang chubby boy..senyum jer aku tengok video ni.



Video di bawah ni pula original cuppy cake song..budak ni sangat kiut. Patutla suara dia pun chomel..geramnyeee aku





p/s: saya rindu kamu. oh tetiba. Kalau kita rindu orang tu, kita tengok bulan. Bulan cuma ada 1 jer. Orang tu pun akan tengok bulan yang sama. Jadi, kita akan rasa dekat dengan orang tu sebab merenung bulan yang sama..


9 comments:

Gee Jah Noor said...

ade bideo rupenye cuppy cake ni..he

Rossnie said...

yupss..ade bideo yg besh..hikhik

Ain Zulaikha said...

pernah2.. yang gambar budak perempuan kecik tu ada dalam hp saya :)

Mila Ahmad said...

mila da pena dgr
memg c0mel
kiut jewk...

Rossnie said...

@Ain Zulaikha: sy baru tgk ari ni vid bdk pompuan tu

@Mila Ahmad: a'a..cam suara kartun jer kan..kiuttt sgt

renjerkabloi said...

pnh bg ring tone ni kt awek..
suke gile die..hihi

Rossnie said...

@ renjerkabloi : mestila dia suke sebab lagu ni kiut + sweet..hikhik

Solihin Zubir said...

hehe.. lagu tu mmg comel.. huhu..

NS said...

budak ni sgt comel~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails