Sunday, November 21, 2010

Semoga Berbahagia ^_^

Cuti sekolah dan kenduri..kenduri dan cuti sekolah..memang sinonim kan..kenapa orang selalu buat kenduri time cuti sekolah yer??
sebab senang nak pi honeymoon..
sebab masa tu budak sekolah cuti, yang nak cuci pinggang mangkuk dan yang nak jadi mentara budak sekolah..jadi buat masa cuti sekolah la..hehe..(maaf jawapan kurang tepat)

soalan cepumas yang selalu orang tanya aku,
"Bila nak kawen??"
okey sekalian rakan taulan..i akan melansungkan perkahwinan i pada cuti sekolah..i dengan ini tidak segan silu mengajak anda semua ke kenduri kawen i, ok? clean and clear dah kan..stop bertanya..busannnn..teeheee~

"Kepada mereka yang menjadi raja sehari dan bakal bergelar raja sehari, saya doakan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..semoga menjadi pasangan yang saling faham memahami dan bertangggungjawab di antara satu sama lain"

Sempat jugak aku pergi kenduri rakan-rakan yang menamatkan zaman bujang mereka..


saya suke gambar kak ain ni..sangat cantek..nak cup photographer ni untuk wedding i la..harga dia pun berpatutan..terima kasih kak ain kerana menjamu nasi lauk tamban kering, ulam-ulaman dan gulai ikan masin yang sangat menyelerakan..memang selera orang kampung la..thumbs up!!


mereka bertemu jodoh di tempat mereka bertugas iaitu di SMKTP..tahniah izzati dan asyraf..anda berdua sangat chomel dan sweet..


okey..ni kak elia yang gorgeous..i tak pegi kenduri dia..i curik gambar ni dari fesbuk kawan i..actually i sangat tertarik dengan baju pengantin kak elia ni..sangat-sangat cantik..cup..nak baju pengantin macam ni..hehehe

Mereka-mereka di atas ni semua rakan setugas saya di Sekolah Menengah Kebangsaan Tunku Putra..sayonara SMKTP..lepas ni dah tak mengajar di sana..sob..sob :((

Dan tak dilupakan photoshoot bersama wondergurlz yang hanya empat orang sahaja..tapi takpela ada jugak gambar bukti pegi kenduri..hikhik



gambar i semua tak senyum lebar sebab muka i dah tembam 2 inchi..aduss..kalah garfield ..


p/s: sangat jeles melihat pelamin dan bilik pengantin yang sangat cantek..tadi pegi mensurvey barang hantaran dengan enchik jodoh..i cakap nak tema silver sebelah rumah i..pastu dia cakap nak buat tema biru sebelah pengantin lelaki..oh no!! i taknak..haha..i sangat teruja dengan barangan kawen di RAINBOW, alor setar..tak payah pi nilai ataupun padang besar..RAINBOW tengah buat sale..silalah berkunjung (sejak bila aku jadi promoter kedai RAINBOW nie..hehe..layanzzzz)



12 comments:

Aqilah Nur said...

bile la aku plak buleh kawin ni?aduiiiii

RoSs_NiE said...

@Aqilah Nur: sabar2..masanya akan tiba..

Mr.Ix said...

CUPPPP!!! singgah sini......

RoSs_NiE said...

@Mr.Ix: cupp..trima kasih..hikhik

izwan7 said...

tunggu ape lg.. cepat2 la langsung.. kome makin lame makin berumur.. :p

Namie Amir said...

best kn Rainbow..i pn suka pegi situ..hee..murah dah cantik :-)

RoSs_NiE said...

@izwan7: insyaallah kalau jodoh berpanjangan..akan berlansungla majlis..he

@namie: yea..yea..rainbow mmg bez..

maisyara Pot! Pot! said...

hang bila lagi? hehehe ^^

RoSs_NiE said...

@maisyara Pot! Pot!: TUNGGU!!!!!

intanurulfateha said...

nak kawen jugakkkk!!!!!!!!!!!!!!

hamzah ian said...

wa.. skrg musim orang kawin eh.. cantik2..

RoSs_NiE said...

@intanurulfateha : jom kite main kawen2..hikhik

@hamzah ian : oohhoo enchik terbang tinggi2..yea..yea..musim mendirikan masjid

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails