Wednesday, December 15, 2010

Mari Mandi Laut sambil nyanyi Lautku Cukup Masin


Dah lama tak dengar lagu Laukku Cukup Masin nyanyian Spider kan. Aku mati-mati ingat lirik dia lautku dah cukup masin. Padahal yang sebenarnya laukku dah cukup masin. ni kalau masuk jangan lupa lirik komfem-komfem la aku dapat RM500. tu pun selepas guna ketiga-tiga talian hayat.haha..patutla aku search GOOGLE lautku cukup masin takde pulak keluar lirik..haammpehh..

Laukku dah dah cukup masin
Laukku cukup masin
Tak perlu engkau tambah garam


Aku pernah bagitau yang aku pergi bercuti dengan famili di langkawi di sini dan nak cerita percutian aku kan. so ni kira episod pertama la sebab gambar-gambar ni pun aku baru ambil dekat facebook abang aku. Kesan mandi laut hari tu, sampai sekarang selsema aku masih wujud. tengok sini kalau nak baca luahan hatiku. itula dik nonn..orang suruh makan ubat 3 kali sehari ko makan 1 kali sehari. bila nak lega?? ko bawalah sapu tangan dan tisu ke hulu ke hilir. kan bagus. pasni orang panggil ko minah tisu..teehee~

Sangat bergembira bila dapat mandi-manda di laut. Sangat suka jugak kalau dapat buat aksi huru hara..hambik kau. melampau betul. tapi sangat tak best tak boleh mencuci mata time tu. [mat saleh berbikini takdak..tak bangun tidur lagi kut pagi-pagi]..hikhikhik


Bersama anak buah aku yang tomey. Apsal muka dia nampak takut jer. muka umi dia bersemangat gila..haha


Saya suka gambar ni. tatkala ni dia dah suka bermain dengar air. baru berumur 7 bulan lebih. dah pandai jalan. pasni nak ajar dia berenang pulak la..haha


abang aku cakap, pelampung ni boleh buat serban orang arab. dia tunjuk sambil nyanyi lagu "ya ali, ali baba, ya ali, baba.."..haha..lucu bangat deh


masa ni aku masih di chalet. demam kura-kura. besala...gadis kampung yang tak boleh kena aircond. best gila depa buat istana masa ni. guna mainan khas tu


muka keriangan terpacar di wajah mereka-mereka ini


pasangan romantik..abangku dengan his wife. pakai baju liverpool tu. Ni fan YNWA. ada lagi sorang nak join boleh??hahaha..tetiba pulakss


Ni chalet yang kami duduk..cantik kan view dia. silalah berkunjung ke AB MOTEL di Pantai Chenang, Langkawi yer ^_^


Nanti aku sambung cerita pasal percutian di Langkawi ni lagi yer. Sangat suka melihat laut. Laut merupakan terapi ketenangan hati. Mari melihat LAUT


Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead. The consciousness of loving and being loved brings a warmth and richness to life that noting else can bring







8 comments:

Solihin Zubir said...

fuh.. sronoknya dpt p langkawi..
dah lama tak pi langkawi walaupon dok kedah... huhu..

Rossnie said...

yups..sanagt seronok..tp kalau duk lama-lama boring jugakk..hehe

TunTeja said...

bestnyee jalan2 :)

tau la laut memang masin.tapi yang spider tu laukku tau tau tau.hehehe

Rossnie said...

@ Tun Teja: a'a..bestttt sgt..hahaha..tersilap laaaa..hikhik..skrang baru tau.b4 ni nyanyi hentam je

aniji said...

waaa..beshnyee dieee

MiZi said...

huk nak mandi laut gak!! huk3

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/adik-beradik-yang-kiut.html

Rossnie said...

@anji: a'a..best sangat2..

Rossnie said...

@MiZi: jom2..bestkan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails