Monday, November 29, 2010

Berdating di ONE UTAMA


Sangat la penat hari ni..seharian berjimba-jimba..sempat lagi update blog yer..2 hari tak berdating dengan blog..ada sawang la..jap-jap nak bersihkan (oh..tipu..baru semalam jenguk-jenguk jap)

Sungguh indah bercuti..boleh tak kalau nak sambung cuti lagi 2 bulan??ehh..ko ingat ibu berpantang ke apa?teehee~

okey..entry kali ni malas nk story mori banyak-banyak..lepas ni nak memeluk enchik bantal buchuk..sangat kemengantukan..macam tak cukup tido jer..tu la..orang suruh bercuti ko pegi berjalan-jalan..sila paaanggggg muka sekali..degilll!!

sebelum keluar rumah wajib tangkap gambar syok sendiri..nak tengok mekap ok ke tak..mulalah bergedik depan kamera cap ayam..:)


oh..sangat excited dapat ketemui sama mereka-mereka ini..bebudak 1 aras ketika 2nd year di UMS..eh mokcik-mokcik senget..korang mesti rindu i kan..1 tahun lebih tak jumpa..hikhik


teka kat mana??silalah jawab dengan betul..i dah bagi jawapan pun..ni la air terjun tertinggi di One Utama..santek menawan kan..tambah-tambah ada gurls gorges..(silalah perasan)


Memulakan aktiviti open table..mari kita ice-breaking..tatkala ini i rasa muka i kembang semangkuk..temokssss..
tengok tempat meja i..kosong kan..i berdiet..so tak makan..biasala nak fitting baju pengantin so kenalah kelihatan ramping dan santek menawan..(silalah jangan percaya)


bersama model shawl besi..hikhik..
*penah pegi satu kedai tudung di langkawi, pokcik tu promote shawl besi ni..dia cakap, kalau ada orang ganggu boleh je libas dengan menda tuu..gud idea..


menunggu turn berposing..keadaan menjadi huru hara..aiseehhh


hikhik..hikhik..dan hikhik...(sila buat caption sendiri)


walaupun pakai wedges 3 inchi still rasa kemetot..oh makcik-makcik sekalian korang bergayut di pokok ker??apsal korang makin tinggi??mensampah betul laa..


sampai sekarang i tak henti-henti ketawa..masa ni i tengah tunggu enchik jodoh ambil i..i pun keluar jalan sorang-sorang dari bangunan OU ke jalan raya..i tak perasan yang minah-minah ni ikut i dari belakang sebab nak ketemui enchik jodoh..jauh siot diorang jalan ikut i..i memang tak perasan gila..kalau ada orang nak kidnap ke nak rompak ke komfem berjaya punya la..i perasan pun sebab ada cermin dekat FRIDAY yang memantulkan imej diorang di belakang i..kalau tak memang sampai kesudah la i tak tahu menahu mereka-mereka ini mengintip i..sengal kan..hahahaah (ketawa guling-guling)


sempat lagi menjadi minah jalanan..menunggu dan terus menunggu..bila lagi nak mengedate tepi jalan kan..dia pilih KLCC dowh..teehee


model bontot..lalala..sungguh tak senonoh..sedang menunggu enchik driver ambik..


sangat seronok menghabiskan masa bersama-sama..bercerita..bergosip..bergelak ketawa..berposing..nama jer ada dalam OU..tak membeli apa pun..pegi window shopping jerr..i dah menghabiskan uwang bershopping semalam di Sunway hokeyy..uwaaa..cepatlah bergaji..tinggal saki baki biskut jer ni..hehe



p/s: mau menidurkan diri..makacih mokcik-mokcik kerna menghabiskan masa bersama saya..nanti kita ketemu la deh..sayang kamu semua



10 comments:

Solihin Zubir said...

yg shawl pink tu single lg x? berkenan la.. ahaha.. ;-p

Rossnie said...

@Solihin Zubir: hamboih..hamboihh..komfemlah dh berpunyaa

Gee Jah Noor said...

teheee...i pegi kl 1dis ni..naik flight lah..xjd naik kete..silalah jemput i..heheh

amalina said...

I like!!!!! peristiwa ngendap2 kejar kak roshni 2la plg x thn..penat tahan ketawa..haha!!

Rossnie said...

@Gee Jah Noor: i dh blk kdh la 1hb..apsal tak naik keta?

@amalina: yea..yea..lucu bangat..ag satu peristiwa snap pic tak msk nina..hehe

Gee Jah Noor said...

sebab namie xdpt teman..so warden i xkasi drive sorg2..huhu

Rossnie said...

oohoo..ain bukan nk pi ambil keta dia ke??

Hanis Azla said...

bestnye dpt hang out dgn kwn2 mcm ni..

Rossnie said...

yups..sangat best..tambah-tambah dh lama tak jumpa..

tomatokering :) said...

wahhh~ seronok skali yea! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails