Tuesday, November 23, 2010

Kalau Cikgu Rossnie yang buat macam mana?


Hey saya sedang bermalas-malasan di rumah..ooohh bahagianya menjadi manusia yang bercuti 43 hari..macam ibu sedang berpantang la plak..hikhik

saya sedang berseronok melayan lagu ini:

"Kalau berpacaran
Memang banyak pantang larang
Menjaga susila
Ibubapa adik abang...."

Sedang aku menggodek-godek lappy aku..mensearch dan mendownload lagu yang boleh membikin hawa telinga berasa seronok..aku terpegun dengan satu video dalam youtube nie..eeewaahhh..terpegun tu (sila jangan jadi penipu)



.: memperkenalkan Cikgu Shida :.

Aku terpikir, kalau la aku yang buat macam ni maunya ketawa guling-guling students aku..cikgu yang konon-konon ayu..ayu ke??garang macam singa ada la kut..hehe..
tetiba jer transform jadi lawak queen + sengal macam ni..
uppss..sila lari 50km/j sambil tutup muka..maluuuuu...

Tapi aku respek jugak la Cikgu Shida ni..sangat kreatif..tengok la video tu, lagu "kalau berpacaran" menggunakan 3 watak yang berlainan..Tahniah cikgu shida, anda telah memilih lagu yang tepat, sebab aku memang minat gile lagu kalau berpacaran ni..memang feeling habis la tapi kalau tengok cikgu shida miming lagi feeling, ye tak?hehe
Aku rasa maybe ni cara dia menghilangkan tension kut..sapa kata kerja cikgu ni tak stress..korang pi la melawat tanjung rambutan sapa penghuni paling banyak..sila pegi selidik sendiri, wokey?

~bai~


p/s: mari mendownload lagu berlemon-lemon supaya berok band menjadi semakin lembab..yeehaaa..


14 comments:

Gee Jah Noor said...

ahahhahaa..sy suke sy suke...
lawak betoi ckgu shidah ni...

RoSs_NiE said...

hikhikhik..memang sangat lawak..
*sengal*

Gee Jah Noor said...

suke ek guna perkataan *sengal skang..ERRRkk tu dh xbape dengar skang..hehehe

RoSs_NiE said...

hahaha..ada musim lak kan..aiyaa..mau mencari org johor kah??
*mampuih kalu pijie baca*

ct kamila said...

dh tgok video ni..

gile lawak bai!

haha

:P

RoSs_NiE said...

@ct kamila: mmg lawak..hikhik

Solihin Zubir said...

hahaha... cikgu shida nie mmg btol2 hati kering..

haida said...

nk tgk versi ckgu roosnie lakk..

RoSs_NiE said...

@Solihin Zubir: a'a..kering kontang..mmg dare n kreatif la cikgu ni

RoSs_NiE said...

@haida: nnt i buat ek tayunk..hikhik

♥e'in♥ said...

nk tanye laa.. cmne nk download video dr youtube.. leh aja x??

Gee Jah Noor said...

silalah kalau berani dgn pijie.. tp u mmg beranila..siyes i tgk pmpuan cam u ckp ganas ngan pkwe..hahaha

Rossnie said...

@gee: ganas meh??hikhik..menunjukkan perilaku yg sbnar b4 kawen..i'm not best actress..cewwaahhh..

Gee Jah Noor said...

hahaha bagus2..nasib la pijie tu xlari kan.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails