Thursday, November 25, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!


I'm joining


Saya mengetahui segment ni dari blog Enchik Ben Ashaari..

5 blog yang saya suka sangat masuk :

Saya suke blog cikgu dahlia ni sebab blog ni nampak simple tapi banyak info..korang nak apa..semua ada di blog ni.berita terkini hiburan sensasi gitu..that's why cikgu dahlia namakan blog dia Dahlia's journal..he.everyday DJ akn update her blog dan everyday juga la saya akn p usha blog dia..teehee

Blog ni sangat berinformasi berkenaan dunia di hujung jari..kalau nak cari informasi dan tutorial berkenaan blog, komputer dan photoshop bolehla jenguk blog ni..macam-macam ada..terima kasih tuan blog dengan informasi dan steps yang sangat berguna..

Empunya blog ni adalah doctor-to-be..cik raihanna merupakan students medic di rusia yang suke memasak..dah la chomel, bakal doktor pastu pandai memasak pulak..bertuah enchik suami beliau kan..saya sangat terpegun + teruja + terpesona + ter..ter lagi dengan kek-kek yang beliau buat..sangatla chomel..saya suke makan..saya suke kek anda..nk ngorat kek anda boleh?hikhik..cik rihanna ada satu lagi blog [klik]

Saya rasa semua blogger kenal kut fatin liyana ni..memang femes la..kenapa aku suke blog dia??sebab fatin ni sangat cun + sweet..saya suka her muslimah style..memang fashionista blogger la..fatin jugak ada cerita her life in Bandung..saya suke tengok pictures dia yang gorges..memang superb la..:)

nama blog ni pun dah menggambarkan yg blog ni best..hehe..saya suke blog ni sbb entry2 dia so simple..dengan gambar jer boleh menceritakan macam2..sangat2 menarik..kebanyakkan pictures memang yang kelakar la..kalau nak release tension..taknak beratkan otak..masukla blog ni


itu jer 5 list blog yang saya suke..rajin-rajinla skodeng blog2 tu..terbaek dari ladang ^_^


17 comments:

mOOn said...

wah.. macam mensuka jugak la sume link yang anda bagi.. tq2..

selamanyer said...

terima kasihla....yg saya suka teknik membuat blog.....sesuaila dgn saya yg baru nie....huhu.....

RoSs_NiE said...

yea..yea..sila lah skodeng link2 itu

unwanted said...

wah,
thanx coz masukkan ohbest dalam senarai.:).

Happy blogging.:)

DaHLia said...

thanks bebeh..blushing2 dah ni..
jomler join Projek DJ2B :D

RoSs_NiE said...

@unwanted: yea..yea..blog anda mmg besh!!

@dahlia: ihik..anda mmg best la..superb best

sop said...

sop pun suka blog dorang..

RoSs_NiE said...

@sop: yea kan..best kan :)

Matika Love 131020 said...

jom singah blog saya...saya jemput awak ni...saya dh join dh sama mcam awak...

yahaya said...

terima kasih rossnie..kerana masukkkan blog saya dalam senarai

Rossnie said...

@Matika Love 131020: yea..sy join

@yahaya: sesama :)

hudahazwani said...

salam...jalan2 singgah d cni dari blog En Ben..slm perkenalan..selamt berblogging dn maju jaya..huda 4low blog neyh jgk ^^,
ader mase terluang, snggah la cni ^^,

http://hudahazwani.blogspot.com/

Rossnie said...

@ hudahazwani: yea..akan mnyusul nnt :)

Liyanaziz said...

fatin liyana?? comel kan dia?? suka sangat.. =)

aTan aHmad said...

Semua blog yg awak rekomen mmg menarik. Saya bakal jadi follower awak dan blog pilihan awak.

LIKE page saya. Disini. Tq
Post Terbaru Saya. Baby buat lawak. Tq

Rossnie said...

@Liyanaziz: a'a..she's so cute..suke dia jugak

@aTan aHmad: yups..tq atan..akan menyusul kemudian

Cik Gallus Gallus said...

akan saya terjah blog lain ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails