Sunday, November 14, 2010

Nak Pinjam Tangan Boleh?


Saya sedang membusykan diri..besalah kan nak tutup sekolah ni..semua keja kena settle sebelum balik..xpayah nak pikir apa dah..boleh cuti dengan girang gumbira..
Hari ni buat overtime lagi..ada tak gaji untuk cikgu yang buat overtime..nak..nak..boleh jadi kaya laya tak?boleh dapat beg CR (Cik Rossnie Carlo Rino) berguni-guni tak??boleh beli kasut baru berpasang-pasang tak?boleh beli alat mekap yang boleh nampak muka cam Lisa Surihani tak?? (silalah simpan angan-angan anda dalam karung guni dan lempaq ke laut yer Rossnie)

Tolong pinjamkan tangan kamu...saya nak..

Tutup Buku Register kelas >>settle

Penghantaran buku SPBT Budak Kelas >>settle

Kemaskini file-file panitia >>settle

Buat stok Barang untuk Panitia Sivik >>settle

Marking Paper Final Exam Mathematics >>settle

Key in markah dalam computer >>settle

Lengkapkan markah kokurikulum pelajar >>settle

Beli barang pesanan penaja >>settle

Lengkapkan profile pelajar Tingkatan 4 >>settle

Mengahabiskan duit gaji dengan bershopping >>settle

Beli barang buat surprise kat puan mak >>settle

Sapu habuk kat blog & fesbuk >>settle

headcount >> belum settle


Ada satu lagi belum settle...

Nak pinjam tangan jugak..

Hulurkan tangan..ringankan beban saya mengangkat beg yang penuh harta karun..aiyarrr..so banyak barang..macam nak bercuti 5 bulan jer..kihkihkih

Esok nak balik kampung..bercuti selama 1 bulan 13 hari..eh..da senyuman ala-ala garfield di muka saya la..ehe..maluu


sebahagian kerja yang telah disettlekan..ishk3..meja sapa la buruk rupa sangat nie


banyaknya kertas soalan yang perlu ditanda kan..(silalah jangan percaya..ni kertas exam pertengahan tahun punya..hahaha)


sila tolong saya angkut harta karun saya ni esok boleh tak..saya upah coklat kopiko 1..okey, nak??



p/s: nak kembali membuat aktiviti mengemas barang lepas tu mengacau housemate yang sedang berkemas pastu mengacau enchik jodoh yang sedang tengok bola dengan syoknya..pastu TIDO..




4 comments:

mOOn said...

NAK DAIMMMMMMMM!!!NAKKKKKKK!!! SILA BELANJA 5 KILOOO!!!!! [di tulis secara caps lock utk menggambarkan berapa serius nya sayaa!!]

RoSs_NiE said...

@moon: ciannya kat kamu..nnt saya belanja 0.01kg yerrr..hehe

Lovely Emy said...

wohhh, banyak juga eh kerja cikgu. sangat kagum dengan mereka yg sanggup jadi seorang guru =) susah oh..

RoSs_NiE said...

@Lovely Emy: mmg banyak pun..guru is everything..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails