Friday, October 22, 2010

Preparation for My Engagement Day


Gempaknya tajuk..kalau tau kat puan emak ni maunya dia terkezut beruk..tetiba je ada rombongan datang rumah kan..silap hari bulan makan mee segera jer..haha..

Ada apa dengan tajuk ni??bikin panas membara je..aku buka facebook, ramai pulak yang upload pic tunang, pic kawen, kad kawen..[serius..ayat jeles]..cuti sekolah dah nak dekat kan..bakal raja sehari mestila tengah membusykan diri prepare apa yang patut..kepada kak meja depan, selamat menyiapkan diri anda..:p

21-11-2010, 4 orang cikgu sekolah aku buat majlis kenduri kawen pada hari tu..mesti bertambah inchi aku la cuti sekolah nanti..dah la muka temok setalam (kesan akibat suka tido petang)..komfem..teehhee~

Aku tertarik dengan satu pelamin majlis pertunangan junior aku aka jiran tetangga masa UMS dulu..simple but sangat menarik..boleh tak nak buat camni jugak..komfem puan emak bagi syarahan..hahaha..


nice tak??simple and so gorgeous...i loooiikkkee (*credit to amalina jamil)


Aku sangat tertarik dengan jubah-jubah dekat 1 web nih, kedai online, jubah-jubah dia sangat cantik..oohhh tidak!! aku sangat tergoda..boleh tak aku beli and then pakai pegi mengajar..mesti lepas tu terus orang ingat aku nak pegi red carpet anugerah bintang popular berita harian kan..hahaha..tak sesuai la..nak beli for engagement day ok tak??berangan siot kan..nak buat ala-ala padang pasir..masa majlis tu ada irama arabic..malam2 mimpi benda yang sama ni..haiissshhh..susah hati betul la..(ayat gedix)






gorgeous, cantik dan menawan kan..so sapa2 nak beli..juz masuk kedai online...


Aku sangat tertarik dengan satu video wedding presentation..sangat kreatif + sweet + smart..




paper cut montage the astronaut wedding presentation



p/s: aku sesaja jer search menda2 nie..terapi minda di kala kebosanan..haha..


7 comments:

Mila Ahmad said...

eeee cantek sgt.....
xde pe yg musthil dlm idup nie
nak sibu daya xnk sibu daleh
u can do it
try r ;)

RoSs_NiE said...

@mila: betul2..tapi amalkan kesederhanaan..juz want to share d sweet thing..hehe..wedding maybe kut..:P

iman said...

saya mewakili kakak meja depan: mengucapkan selamat simpan duit bg banyak2....buleh buat cantik2 mlis tunang...hhihihi

RoSs_NiE said...

@kak iman: hehe..akan kukumpulkan sebanyk yg mungkin tp xnak buat grand2 sgt cm fairytale tu..bersederhana kan amalan mulia..kihkih

Sasa Al-Sharif said...

idup ums.. yeah.. lari tajuk sikit.. ekceli nak kata, aku kalau kawen nanti tak mau la bagi bakal bini aku pakai baju yg mcm kat pic baju pertama & kedua tu. seksi sgt

RoSs_NiE said...
This comment has been removed by the author.
RoSs_NiE said...

@sasa: bagus2..nie juz share baju2 yg cantek jer..if tk nk seksi, juz fit lain la..he:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails