Sunday, October 17, 2010

Kuiz Di Kala kebosanan

"Kacak dengar sini
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit"


Aku sedang dengar lagu ini sambil tersenyum..hehe..terasa terhibur pulak di kala kebosanan ni..keja bertimbun-timbun..bila susun-susun kalah menara KLCC tapi MALAS..haha..tipu belaka..

Fesbuk dah macam boring (serius saya tipu lagi)..buka NEW FEED ramai pulak yang post kuiz tah apa-apa (ayat jelez)..dengan tangan yang menggatal aka menggedik aku pun try la jugak..nak tau gak tahap kekuizan aku (pa menda la tu ek)..Maka dengan ini aku pun memetik beberapa kuiz yang agak mencabar minta..kira ala-ala bez la jugak kan..okey..aku jawab dengan penuh konsentrasi dan dengan penuh kejujuran..http://www.emocutez.com



eh..saya suke result ni la..saya terlalu bijak..korang tau ke..aku pun ada poket macam doraemon gak...tettttt..dalam poket tu ada habuk je la..tak kira..nak jugak jumpa doraemon..tu idola aku time zaman hingusan..kalau aku dapat jumpa doraemon, benda pertama aku akan tanya dia..
あなたは私のペットになりたいですか?(do you want to be my pet??)..terrer tak aku berbahasa jepun?? boleh tak bawa saya ke zaman saya berumur 2 tahun..saya nak buat perkara ajaib yang boleh menobatkankan saya sebagai bayi ajaib..huhu..nak jugakk..tak kira...


*saya sedang tersenyum malu..http://www.emocutez.comhehe..takdak description ke??takkan "ya" jer..dalam hati ada taman..taman tu nama Taman Sri Wang (eh tu tmn encik jodoh)..hehe..dalam hati ada taman bunga ros..tepi hati ada pankreas..toink..toink..



Wahhh..result ni paling best..aku jawab dengan jujur ok..nampak sangat aku ni budak baik kat sekolah..mana la layan dunia kegedikan ni apatah lagi dunia kesengalan..aisshhh..saya kan bakal menjadi isteri solehah..kenalah kureng menggedik..kat sekolah jer tak gedik..kat umah komfem la tak gedik jugak..jangan la puji banyak-banyak..nanti kembang setalam



aku tak paham wei..translator plzzz...hahaha..cowok-cowok sekalian, result ni tak boleh mendescribekan aku so takde jawapan yang pasti..kesian kuiz ni kan..jelezla tue..hehe



memandangkan aku cikgu matematik yang berdedikasi, aku try buat kuiz ni..gorgeous tul la result dia..sapa create menda nih ek..nak belanja coklat kopiko..of course la aku rajin..tu yang cikgu2 sayang aku..tak caya??silalah percaya sebab aku sangat femes di sekolah sehingga menjeleskan adik aku (ayat perahsantan)..adik aku selalu kena ayat ni dengan cikgu dia, "kenapala hang tak jadi macam kak hang yang rajin tu"...teetttt..malas cita panjang-panjang..nanti riak lak..hahahaah~



urmmm...korang mesti tak caya result aku ni kan..tolonglah percaya yer..mana nak tau aku jadi femes, mesti korang tumpang gembira..hehe..macam nak masuk Akademik Fantasia la..he..silalah vote yer..suara saya macam di atas..laaghhhhaaa betul la..kembalilah anda ke pangkal jalan..silalah kembali ke alam realiti bukannya fantasi..huhu


sesekali rasa terhibur lak bila jawab kuiz pa menda nih..berguna untuk terapi minda..hehe
sudah..cukup..tak mau main-main dah..nak pi buat soalan exam bebudak untuk final exam..


~bai~



11 comments:

AmIeR said...

hehehe.....i like

RoSs_NiE said...

haha..bgs2..try la buat lak

AmIeR said...

mmang bosan dh akhir2 nh men fb kn.....huuuhu

RoSs_NiE said...

tau tak pa..dh takde keja lainn

ZaCKiLLeRZ said...
This comment has been removed by the author.
ZaCKiLLeRZ said...

prasan gak skit2 cikgu ni hehe

RoSs_NiE said...

zack: mana da perasaan..tu smua tanda kejujuran mnjawab soklan..hehe..so jgn jelez deh

y@n@ M!B said...

hehe sy pon suka wat kuiz ni bila bosan..klaka je tgk jwpn tu kn =)

RoSs_NiE said...

y@n@: betoi2..hehe..mmg menarik

diana said...

akak dulu rajin la join kuiz2 ni..lama2
rase ntah ape2 lak.
heheh...

RoSs_NiE said...

kak diana: hehe..kuiz ni merapu jer kak..bknnya betoi pun..2nd time buat mesti dpt resul lain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails