Tuesday, February 15, 2011

Boo..Boo..Bowling time

Tengok la gambar kat atas ni. Macam pemain bowling profesional kan. Profesional la sangat kan. Profesional masuk longkang ada la kan. Ada gaya ganti Shalin Zulkifli tak?? Ada kan..ada kan..korang hingat aku tak pandai main ke??Walaupun aku tak pernah mencecah 100 jatuhan pin tapi aku still tak dikategorikan sebagai tangan bangku tau. At least aku tau jugak baling bola bowling. Tu satu peningkatan gak tu..teehee~

Ni cerita cuti CNY baru-baru ni. Aku dengan famili aku main bowling di OU. Korang tau sapa aku jumpa di OU??Aku jumpa Shalin Zulkifli dengan Amy Search tuuu..gilak kacak rocker kita tu. Macam remaja gila muka. Tak caya dah berumur..auwww..tergoda nyah..hehe
Dia naik eskalator depan aku jer pun. Lepas tu semua orang pandang2 dia. Aku pun buat-buat la macam join sekali Amy Search dengan anak-anak dia. Korang tengok la dalam metro, mesti ada gosip nanti..miahaha.
Malangnya, bila aku pergi balik kat family aku, cerita jumpa Amy Search, diorang buat derrr ja. hampehh kan. Baru rasa nak bagi diorang jeles. Moralnya: bawa DSLR yer (ehh..i bukan jenis yang nampak artis, i terpa tau, i pemalu uuu)

Okey, berbalik pada cerita main bowling



Dengan bangganya, i letakkan result main bowling hari tu. Tengok tu..tengok la yang bernama ROS. Jauh ketinggalan kan. i tau punca kekalahan i, sebab i pakai skirt labuh yang kiut miut kan. Orang lain masa tu semua pakai seluar. hahaha. Gila berlakon ayu kan masa tu. Kekalahan bermain bowling berkadar terus dengan pemakaian skirt labuh. i dah pun buat ujian tu. So, hipotesis diterima..(dah kalah, terima kanyataan la makcik, takde kena mengena dengan cara pemakaian pun)


Buat muka ayu. Walaupun i kalah tapi i tetap enjoy la..apsal rasa temok lain macam jer..wakakaka


Kesian mak i terpaksa tunggu kami habis main bowling sampai pukul 12 tengah malam. Lepas tu kena mengasuh cucu yang sudah terlentok. Bukti di tempat kejadian: adanya pin bowling yang besar gedabakkkk


ouchhh..sila buat caption sendiri


Ni famili i..kak, mak, abang, kak ipar dan anak buah i




p/s: rindu nak main bowling dengan wondergurlz..uhukkk..

9 comments:

mOOn said...

60???? hikhik.. kira i hebat sikit la pada you.. 65!! jom berentap besama!! jom!! jom!!. hahaha...

Rossnie said...

huahua..jom2..i ketagih main tp i tak pndai main..miahaha

tomato said...

alaa kita srupa... paling tinggi pon 70 lebih kot..hehe

Rossnie said...

hehehe..kiranya cik tomato lebih byk dr sy la..hehe

MiZi said...

yes!!!!!!!!!! strike!!!! eh silap.. silap lorong... ingatkan lorong u tadi... orang lain rupanya.. keh3

http://www.contengcorner.com/2011/02/kepenatan.html

Cik Yana said...

Cik Rosnie bowling pakai skirt. Caya la. Cik Yana pakai seluar pun macam nak terbalik da lempar bola tu. Hahaha~

ishiko said...

ta suke bowling... sbb sy juara msok longkang.. sobbss..sobbss..

Rossnie said...

MiZi: ceit..perli i nampak..uhuuu..betui la lorong i..u silap tgok ni :P

Cik Yana: hahaha..da kisah di sebaliknya..for d 1st time baling bola ke belakang..teehee~

Rossnie said...

ishiko: miahaha..mcm sma jer kita..hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails