Tuesday, June 5, 2012

Genap 365 hari and 77 days to go!!


5.6.2012, genap 1 tahun bergelar cik tunang kepada enchik tunang dan mulai hari ini bermakna ada 77 hari lagi untuk bergelar puan isteri kepada enchik suami. Perasaan??? ofkos lah gelabah + nervous kut. Orang semua cakap saya nampak cool tapi dalam hati dan dalam fikiran macam-macam ada.

Wedding's preparation progress - -= =|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||75% loading....|||||||||||||= =- -

Semoga dipermudahkan segala urusan. Insyaallah


"Ya Allah tidak ada kemudahan selain apa yang Engkau jadikan mudah dan Engkau dapat menjadikan perkara sulit menjadi mudah jika Engkau kehendaki"






Pelik betul la cik rossnie ni. sebelum buka blog nak taip entry, pelbagai idea. Bila dah buka. hilang semua. Hobi saya sekarang ialah bermain game-game-game dan game serta ukur-ukur dan ukur jalan. Kertas exam pelajar yang bertimbun seriously tak datang lagi mood nak tanda. makin menjadi malas dan pemalas ni.hehe


snap pic masa tengah shopping barang hantaran bersama encik tunang..love u a lot my future imam !!!





5 comments:

Iera Mehat said...

Congrate dear..
Semoga jodoh berkekalan sampai jinjang pelamin..Amin...

Rossnie said...

iera: thanks a lot..aminn..insyaallah :)

YaNG MeNCaRi KeBeNaRaN... said...

tahniah utk fizi & rossnie ^^

Rossnie said...

thanks zack :)

YaNG MeNCaRi KeBeNaRaN... said...

sama2 :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails