Saturday, February 25, 2012

My Official Photographer


Minggu lepas dah booking Official Photographer (OP) untuk majlis CR nanti. Actually dah tanya OP ni lama dah tapi still survey yang mana paling OK. So, i make a decision and decided him as my OP. The reasons why i use his service

1) Near my home, so that no transportation charge and more easier to discuss@chat
2) I like his works. Gambar dia sangat cantik, ok
3) Pakej dan bayaran yang dikenakan sangat-sangat la berpatutan. YES!! mesti teruja

Jom tengok hasil kerja beliau




SUPERB CANTIK kan pictures ni. sangaaatttt suka hasilnya :)

Nak tau berapa pakejnya??

Sila klik di gambar untuk tumbesar yang maksimum..


Gambar yang atas tu agak blur kan. CR ambil pakej EXCLUSIVE B, RM1800.

* cover 3 majlis - akad nikah, bersanding dan bertandang
* unlimited photo shoot
* dari makeup sampai outdoor
* custom album storyboard (crystal cover)
* sticky album sanding dan bertandang

ok tak?? So, lepas ni kalau rasa nak buat album lain dan ada duit lebih sikit, bolehla print out (cuci mencuci) sebab dia kasi softcopy sekali.


Kalau sesiapa berminat, bolehlah terjah beliau, NORAZAMMUDIN AZIZAN di





6 comments:

ada mokhtar said...

waaa cantik... bestnye dah booking.. excited plak bila orang len dah booking2 ni..

Rossnie said...

@ada mokhtar: hehe..i ni kes excited tgk pic..haha..bkn apa, tkt tarikh tu ada org booking, tu booking awal2 :)

Asfiza said...

memang cantikkkkk :D

Suria said...

murah tu rossnie!
suria pnya OP 1500 cover 2events sbb bertandang ke n9 xleh guna OP utara..heheh

Rossnie said...

yups..agak murah la..berbaloi-baloi dgn pa yg dpt. harap ok la di wedding ros nanti :)

Anonymous said...

This site really has all the info I needed about this subject and didn't know who to ask.
Also visit my weblog how to make an app

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails