Sunday, June 19, 2011

Chocolate untuk Chenta Hati


Hari Khamis lepas, sekolah i ada sukantara waktu pagi, so petang tu ada la masa sikit. Semenjak i sekolah petang ni, memang susah la nak lelapkan mata waktu petang. Dah jadi biological clock kut. Puas dah guling-guling atas katil, dengar lagu yang menyiurkan, tapi langsung mata i tak tergoda untuk lelap. Then, i ambil keputusan merajinkan diri buat chocholate. Memandangkan i ada sedikit masa ditambah dengan sedikit kerajinan, i bersemangat membuat chocolate untuk enchik tunang i. For our anniversary. Kononnya la ek. He :)

Habis i godek-godek sorang-sorang di dapur, akhirnya i berjaya juga siapkan HOMEMADE CHOCHOLATE ni.


~ TADAAA ~





Cantik tak??cantik tak?? Sila kata cantik, kalau tak i merajuk..teehee~

Actually, choc ni manis sikit la. Bagi sapa yang ada diabetis tu memang tak digalakkan makan. Kalau i tak letak badam kat tengah-tengah tu nescaya kemanisan dia melampau-lampau. i buat perisa blueberry dan white choc. white choc tu yang manisss tu. Memandangkan i takde word's mold, so takdela words..he




p/s: Dis week nak pergi buat pre-wedding photoshoot d Putrajaya n Shah Alam..yezzzaaa~

3 comments:

CikHaniBhulat said...

share la resepi kat sini...boley hani try buat nanti

iman said...

ajarkan sy buat coklat itu semua..sy xreti..

ayanuts said...

senang tak nk buat coklat tu??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails