Monday, June 28, 2010

EnCiK U YanG TeRPaKsa Aku DeKati


Masuk hari ni dah dekat seminggu lebih aku sakit2 badan tapi hari sabtu yang lepas lah sangat memeritkan..sakit kepala+sakit badan+sakit tekak+batuk2+hingusan (iyaarrrrkkkzzz..hehe..sOwi..tak dapat dibendung lagi)..= DEMAM la tuh..

Seyes wei..aku paling tak suka bila sakit kepala..mau jer rasa nak p ketuk kat dinding..tambah2 lagi hidung meleleh2..fuhhh..baby pun kalah beb..berapa pack tisu habis..tu tak termasuk sapu tangan lagi..nk tidoq tu mau penuh 1 sapu tangan..wei..seyes..nih dah tak boleh sensor lagi sebab aku nk cita betapa dasatnya..haha..

Hari sabtu tu aku gagah p jugak Mesyuarat Guru..bukannya apa..target aku nk amb MC ari ahad..hahaha..siap ada target lagi tu..tak la..aku bukan jahat sangat pun (jahat la gak) klinik kesihatan tak bukak..so aku tak pegi ar klinik..kuang2..ayat cover tu..sepanjang mesyuarat tu..hanya Allah jer yg tau..rasa nk pegi blackoutkan 1 sekolah..tak payah ada pembentangan2 tu (wei..ganas siot kn?)..haha..seyesly..aku memang tak paham apa pun..yg aku tau time tu..aku dengan tisu aku + nyanyian bersin, hidung dan batukku sahaja..balik umah jer aku cuma nmpk toto cantik + bantal bucukku + setoberi kesayanganku jer..fuhhh..lentOq habis tak igt dunia dah..nikmat tak terkata..malam tu mmg aku tido awai la..kalu tak aku la org last yg tidoq..penat siot badan nih..rasa cm dinasour tindih jer...

Hari ahad tu memang aku dah tak berdaya lagi la..pagi2 ajak housemate aku p klinik kesihatan..punyalah ramai org..rasa cm nak potong giliran je, masuk terus kat bilik doc tu..betoi2 tak larat tunggu..nasib aku ni tolerans gak kan..haha..puji2an skit..MA yang check aku tu marah sebab dah seminggu sakit but still tak dtg klinik..diorang takut denggi je..skrang nih pun memang ramai org demam..cuaca yang tak menentu..ditambah pulak dengan antibodi aku yg tak kuat ni...aku dapat MC 2 ari tu..terima kasih encik MA yang kacak lagi hensem kerana memberi aku rehat secukupnya..hahaha~


cup..cup..aku actually nk cita pasal Encik U kan..ooohhooo..haha..sebenarnya..encik u ni ada kena mengena dengan cita di atas la..aku jumpa Encik U ni pun kat klinik gak..nasib dia yg tolong aku..kalau tak..sengsaralah aku 2,3 ari lagi kat bilik..tapi...aku paling tak suka Encik U...uwaaaa....Encik Ubat..cian kamu yer..aku hanya makan 4,5 kali jer..haha..kalu aku kat rumah ni dah komfem2 la mak aku bising kat aku.."ubat penyegan nk makan..macam mana la nk sembuh"..haha...bila masa sakit2 cmni la mula teringat kat mak..kalu ada mak sekarang ni..mak dah lama jelomkan kepala aku..masak sedap2..uwaaa...sob3...tetiba windu lak kat mak..huhukk


Hari ni aku dah ok skit...by the way pasni aku kena ambik supplement + kena slalu bersenam..nak tgk tak Encik U kesayangan aku..teng..teng..teng....








3 comments:

zairie said...

demam la nie... hehehe... moge cepat sembuh ye.. awk, sy nak komen ckit ley.. tp awk jgn mara k..

1/ muzik awk terlalu kuat... terkejut sy... =)
2/ sila buang veritification code tue... susah kan pembaca nak komen..


My Recent Post :
apabila menjadi pemerhati GB

RoSs_NiE said...

dh sihat dh..
muzik kuat tuh sbb awak high kn volume kn..hehe
verification code mane ek..

btw..tq for ur comments..nice knowing u..

Aku.. said...

alala tian..temam ye..mam ubat bg cpt cihat..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails